Kysymyksiä ja vastauksia

Miten pitkiä retriitit ovat?

Retriittien pituudet vaihtelevat. Kesällä on mahdollisuus osallistua viikonloppukursseille tai pidemmille retriiteille viidestä päivästä aina kymmeneen viikkoon asti. Muina vuodenaikoina järjestetään säännöllisesti viikonloppukursseja noin kerran kuukaudessa. Pidempiä retriittejä on kesäkauden ulkopuolella pääsiäisen lisäksi myös muina valittuina ajankohtina. Lisäksi opetusta on Helsingissä. Katso tarkemmat tiedot kunkin retriitin osalta kurssikalenterista.

Kuinka pääsen perille?

Katso tarkemmin tästä, ja lue myös ohjeet kunkin retriitin osalta kurssikalenterista.

Mitä mukaan?

Ota mukaan omat lakanat. Jos haluat matkustaa kevyesti, lakanat on vuokrattavissa. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan. Saaren kahvilassa on tarjolla kahveja ja kakkuja, ja suosittelemme myös kahvilarahan mukaan ottamista.

Mitä sisältyy hintaan?

Hintaan sisältyy majoitus, kaksi ateriaa päivässä (lounas ja illallinen), kaksi joogaharjoitusta päivässä (asanaharjoitus, pranayamaharjoitus ja  niihin liittyen luennot Stefanin kanssa). Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan (noin 25 euroa) ja venetaksin (noin 50 euroa) maksamiseen. Vain etukäteen järjestetyt kuljetukset sisältyvät hintaan. Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta.

Kuinka ilmoittautua?

Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Stefan Engströmiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai + 358 40 502 9811.


Miten retriitistä maksetaan?

Maksutiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

facebook f