Kurssikalenteri

Lataa iCal-tiedostona

Pääsiäisen joogaretriitti

Mistä:  torstai 18.04.2019
Mihin:  perjantai 26.04.2019

Kesto neljä tai kahdeksan päivää.

Neljä päivää 18.4.- 22.4.2019. Hinta 450 euroa.
Kahdeksan päivää 18.4 - 26.4.2018. Hinta 720 euroa.
Mahdollisuus myös osallistua ajanjaksolle 22 - 26.4.2019. Hinta 450 euroa.

Ohjelma: Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoituksia, Anatomy of Wholeness ja Function & Form

Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Jos olet ollut aiemmin Kadermossa ja tuot mukanasi uuden henkilön, saatte molemmat 40 euron alennuksen.

Kuinka päästä perille?
Saapuminen torstaina klo 17:30 Hangon rautatieasemalle. Paluu saaresta on maanantaina tai perjantaina lounaan jälkeen klo 14.30.
Helsingistä lähtee juna Hankoon klo 15.30. Junamatka kestää noin kaksi tuntia. Hangon rautatieasemalta on taksikuljetus satamaan. Pakkaa tavarasi selkäreppuun. Jos tulet omalla autolla, osoite on Sandöströmmen 93A. Auton voi jättää turvallisesti satama-alueelle retriitin ajaksi.

Mitä mukaan?
Ota mukaan omat lakanat. Jos haluat matkustaa kevyesti, lakanat on vuokrattavissa hintaan 20 euroa/ lakanasetti. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan. Saaren kahvilassa on tarjolla kahveja ja kakkuja, ja suosittelemme myös kahvilarahan mukaan ottamista.

Kuinka ilmoittautua?
Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Stefan Engströmiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai + 358 40 502 9811.

Maksaminen?
Maksutiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ehdot ja edellytykset.
Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta. Hintaan sisältyy majoitus, kolme ateriaa päivässä, kaksi joogaharjoitusta päivässä (asanaharjoitus, pranayamaharjoitus ja  niihin liittyen luennot Stefanin kanssa). Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan (noin 25 euroa) ja venetaksin (noin 50 euroa) maksamiseen. Vain etukäteen järjestetyt kuljetukset sisältyvät hintaan.

Peruutukset.
Ensimmäinen maksu (ennakko): ei palauteta, mikäli osallistuja ei saavu retriitille
Toinen maksu (loppuosa): ei palauteta, mikäli osallistuja jättää retriitin kesken.

 

facebook f