Kurssikalenteri

Lataa iCal-tiedostona

Itsenäisyyspäivän astangajoogan pitkä viikonloppukurssi

Mistä:  keskiviikko 05.12.2018
Mihin:  maanantai 10.12.2018

Kesto neljä, tai viisi päivää.

Ohjelma: Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset sekä pranakehon ja psyyken anatomia. Käytännöllisiä psykosynteesiharjoituksia. Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.

Hinta: 450 euroa neljä päivää,  ja 500 euroa viisi päivää.

Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Jos olet ollut aikaisemmin meidän retriitillä ja tuot mukanasi henkilön, joka ei ole aiemmin ollut Kadermossa, saatte molemmat 40 euron alennuksen.

Kuinka päästä perille?
Saapuminen kesiviikkona klo 17.30 Hangon rautatieasemalle. Paluu saaresta on sunnuntaina tai maanantaina lounaan jälkeen klo 14.30.
Helsingistä lähtee juna Hankoon noin klo 15.30. Junamatka kestää noin kaksi tuntia ja maksaa noin 20 euroa. Hangon rautatieasemalta on taksikuljetus satamaan klo 17.30.
Jos tulet omalla autolla, osoite on Sandöströmmen 93A. Auton voi jättää turvallisesti satama-alueelle retriitin ajaksi.

Mitä mukaan?
Ota mukaan omat lakanat. Jos haluat matkustaa kevyesti, lakanat on vuokrattavissa hintaan 20 euroa/ lakanasetti. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan. Saaren kahvilassa on tarjolla kahveja ja kakkuja, ja suosittelemme myös kahvilarahan mukaan ottamista. 

Kuinka ilmoittautua?
Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Stefan Engströmiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai + 358 40 502 9811.

Maksaminen?
Maksutiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ehdot ja edellytykset
Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta. Hintaan sisältyy majoitus, kaksi ateriaa päivässä (lounas ja illallinen), kaksi joogaharjoitusta päivässä (asanaharjoitus, pranayamaharjoitus ja niihin liittyen keskustelut Stefanin kanssa). Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan (noin 25 euroa) ja venetaksin (noin 50 euroa) maksamiseen. Vain etukäteen järjestetyt kuljetukset sisältyvät hintaan.

Peruutukset
Ensimmäinen maksu (ennakko): ei palauteta, mikäli osallistuja ei saavu retriitille.
Toinen maksu (loppuosa): ei palauteta, mikäli osallistuja jättää retriitin kesken.

 

 

facebook f