Kurssikalenteri

Lataa iCal-tiedostona

Astangajoogan kesäretriitti-aikaa 2019

Mistä:  torstai 20.06.2019
Mihin:  maanantai 26.08.2019

Astangajooga kesäretriitti- aikaa alkaa torstaina 20.6. ja päättyy maanantaina 26.8.2019.
Pääopettajana toimii omistaja Stefan Engström, Authorized level II  KPJAYI. 
Isabella Nitschke Ruotsista opettaa viikko 28 ja Tashi Dawa Australiasta opettaa viikko 32. Molemmat Authorized level II  KPJAYI.

Voit osallistua yhdeksi viikoksi, kahdeksi viikoksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat aina 9 viikkoon saakka. Voit myös viipyä viikonloppukurssin ajan tai yhdistää yhden tai useamman viikon retriitin viikonloppukurssiin.
Voit valita saapua retriittiin seuraavista päivämääristä: 20.6, 23.6, 30.6, 5.7, 7.7, 14.7, 21.7, 28.7, 2.8, 4.8, 11.8, 18.8 ja 23.8. 
Mitä pidempi osallistuminen, sitä edullisemmaksi se tulee ja saat osallistumisesta eniten irti.. Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Esimerkkejä retriittiviikkojen ja kurssiviikonloppujen yhdistelmistä.
Jos osallistut viikonloppukurssille (2-3 päivää), voit tulla mukaan perjantaina klo 17.30 ja lähteä sunnuntaina (tai maanantaina) klo 14.30.
Jos osallistut retriittiviikolle (5 päivää), voit tulla mukaan sunnuntai-iltana klo 17.30 ja lähteä seuraavana perjantaina klo 15.00.
Jos osallistut kahden viikon retriitille (12 päivää), voit tulla mukaan sunnuntaina-iltana klo 17.30 ja lähteä seuraavan viikon perjantaina klo 14.30.
Voit myös yhdistellä viikonloppukursseja ja retriittejä kesäkauden aikana.

Viikko-ohjelma ja päivämäärät
Jokaisena opetuspäivänä on kahden tunnin asanaharjoitus aamulla ja tunnin pranayamaharjoitus iltapäivällä. Tämän perusohjelman lisäksi jokaisella viikolla oma erityisohjelmansa (joka kuuluu hintaan).
Juhannusviikonloppu (perjantai 20.6.- sunnuntai 23.6.): Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 26 (sunnuntai 23.6.- perjantai 28.6.): Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä yinjooga.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 27 (sunnuntai 30.6.- perjantai 5.7.):  Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Heinäkuun joogaviikonloppu (perjantai 5.7.- sunnuntai 7.7.). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 28 (sunnuntai 7.7.- perjantai 12.7.): Astangajoogan asanat aamupäivällä ja iltapäivällä tekniikkatunti. (pranayamaharjoitukset omatoimisena). 
Opettajana Isabella Nitschke Ruotista. KPJAYI Authorised teacher level 2 & Certified Yoga therapist for mental health. Isabella has her own yoga shala at Malmö/Lund. More about Isabella at http://ashtangayogaml.se/en/
Viikko 29 (sunnuntai 14.7.- perjantai 29.7.): Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset sekä pranakehon ja psyyken anatomia. Käytännöllisiä psykosynteesiharjoituksia. Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 30 (sunnuntai 21.7.- perjantai 26.7.): Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 31 (sunnuntai 28.7.- perjantai 2.8.):  Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä yinjooga.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Elokuun alun joogaviikonloppu (perjantai 2.8.- sunnuntai 4.8.): Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 32 (sunnuntai 4.8.- perjantai 9.8.): Astangajoogan asanat aamupäivällä ja iltapäivällä tekniikkatunti. (pranayamaharjoitukset omatoimisena).
Opettajana Tashi Dawa Australiasta. KPJAYI Authorised teacher level 2. Tashi runs a yoga retreat in south Italy.
Viikko 33 (sunnuntai 11.8.- perjantai 16.8.). Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset sekä pranakehon ja psyyken anatomia. Käytännöllisiä psykosynteesiharjoituksia. Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Viikko 34 (sunnuntai 18.8.- perjantai 23.8.). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä yinjooga.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Elokuun lopun joogaviikonloppu (perjantai 23.8.- sunnuntai 25.8. tai maanantai 26.8.). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä anatomy of wholeness ja kannatus.
Opettajana Stefan Engström KPJAYI Authorised teacher level 2.
Katso viikonloppukurssien tarkemmat tiedot kunkin viikonloppukurssin ohjelmasta.

Maksut
Viikonloppu (2 päivää perjantaista sunnuntaihin) 270 euroa.
Pitkä viikonloppu (3 päivää perjantaista maanantaihin) 350 euroa.
Katso viikonloppukurssien tarkemmat tiedot kunkin viikonloppukurssin ohjelmasta.
Viikko (5 päivää sunnuntaista perjantaihin) 520 euroa.
Kaksi viikkoa (12 päivää) 900 euroa.
Kolme viikkoa (19 päivää) 1300 euroa.
Neljä viikkoa (26 päivää) 1660 euroa.
Jos haluat osallistua yli neljäksi viikoksi, ota yhteyttä hinnan sopimiseksi.
Jos haluat yhden hengen huoneen, hintaan lisätään 35 %.
Lemmikkieläimistä tulee 35 % lisämaksu.
Kustannuksia on mahdollista kattaa osallistumalla työn tekemiseen retriitin aikana. Jos olet kiinnostunut, ota pikaisesti yhteyttä, koska työtehtäviä on tarjolla vain kolmelle henkilölle per retriitti.
Hintaan sisältyvät majoitus, kolme ateriaa päivässä, kaksi joogaharjoitusta päivässä (asanaharjoitus, pranayamaharjoitus ja niihin liittyen luennot Stefanin kanssa).

Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Jos olet ollut aiemmin Kadermossa ja tuot mukanasi uuden henkilön, saatte molemmat 40 euron alennuksen.

Kuinka päästä perille?
Saapuminen sunnuntaina klo 17.30 Hangon rautatieasemalle. Paluu saaresta on perjantaina lounaan jälkeen klo 14.30.
Helsingistä lähtee juna Hankoon noin klo 15.30. Junamatka kestää noin kaksi tuntia. Hangon rautatieasemalta on taksikuljetus satamaan. 
Jos tulet omalla autolla, osoite on Sandöströmmen 93A. Auton voi jättää turvallisesti satama-alueelle retriitin ajaksi.

Mitä mukaan?
Ota mukaan omat lakanat. Jos haluat matkustaa kevyesti, lakanat on vuokrattavissa hintaan 20 euroa/ lakanasetti. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan. Saaren kahvilassa on tarjolla kahveja ja kakkuja, ja suosittelemme myös kahvilarahan mukaan ottamista.

Kuinka ilmoittautua?
Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Stefan Engströmiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai + 358 40 502 9811.

Maksaminen?
Maksutiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ehdot ja edellytykset
Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta. Hintaan sisältyy majoitus, kolme ateriaa päivässä, kaksi joogaharjoitusta päivässä (asanaharjoitus, pranayamaharjoitus ja  niihin liittyen keskustelut Stefanin kanssa). Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan (noin 25 euroa) ja venetaksin (noin 50 euroa) maksamiseen. Vain etukäteen järjestetyt kuljetukset sisältyvät hintaan.

Peruutukset
Ensimmäinen maksu (ennakko): ei palauteta, mikäli osallistuja ei saavu retriitille.
Toinen maksu (loppuosa): ei palauteta, mikäli osallistuja jättää retriitin kesken.

facebook f