Kurssikalenteri

Lataa iCal-tiedostona

Astangajoogan kesäretriittikausi 2024

Mistä:  torstai 20.06.2024
Mihin:  maanantai 26.08.2024

Astangajoogan kesäretriittikausi alkaa torstaina 20.6. ja päättyy maanantaina 26.8.2024.
Pääopettajana toimii Stefan Engström, Kadermo Conscious Living retriitin omistaja. 
Heidi Ruokoniemi opettaa viikoilla 27, Isabella Nitschke opettaa viikolla 29 ja Tashi Dawa opettaa viikolla 31 & 34. He kaikki ovat KPJAYI tason II auktorisoituja opettajia.

Voit myös yhdistää peräkkäsiä tapahtumia pidemmäksi retriitiksi. Tule viikonlopuksi, viikoksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat.
Voit saapua retriitille seuraavina päivinä: torstai 20.6, sunnuntai 23.6,  sunnuntai 30.6,  perjantai 5.7,
sunnuntai 7.7, sunnuntai 14.7,  sunnuntai 21.7, perjantai 26.7, sunnuntai 28.7,  sunnuntai 4.8,  sunnuntai 11.8,  sunnuntai 18.8 ja perjantai 23.8.

Mitä pidempään viivyt, sitä edullisempi päivähinta. Saat myös osallistumisesta eniten irti. Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Retriittiviikot (5 päivää), alkavat sunnuntaina klo 17.30 ja päättyvät perjantaina klo 14.30.
Viikonloppukurssit alkavat perjantaina (paitsi juhannuksena torstaina) klo 17.30 ja päättyvät sunnuntaina tai maanantaina klo 14.30.
Jos osallistut esimerkiksi kahden viikon retriitille (12 päivää), voit tulla mukaan sunnuntaina klo 17.30 ja lähteä kahden viikon päästä perjantaina klo 14.30.
Voit myös yhdistellä viikonloppukursseja ja retriittiviikkoja kesäkauden aikana.

Viikko-ohjelma ja päivämäärät
Jokaisena opetuspäivänä on kahden tunnin asanaharjoitus aamulla ja tunnin pranayamaharjoitus iltapäivällä. Tämän perusohjelman lisäksi jokaisella viikolla oma erityisohjelmansa, joka kuuluu hintaan jos muuta ei ilmoiteta.

Juhannus joogaviikonloppu (torstai 20.6.- sunnuntai 23.6). Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset.
Opettajana Stefan Engström. 
Viikko 26 (sunnuntai 23.6.- perjantai 28.6). Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset sekä Yoga of Precence & Wholeness.
Opettajana Stefan Engström.
Viikko 27 (sunnuntai 30.6. - perjantai 5.7). Astangajoogan asanaharjoitukset sekä joogasutrat, chanting ja meditaatiota.
Opettajana Heidi Ruokoniemi.

Heinäkuun alun joogaviikonloppu (perjantai  5.7.- sunnuntai 7.7 tai maanantai 8.7). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä Yoga of Presence & Wholeness -menetelmän alkeet. 
Opettajana Stefan Engström. 
Viikko 28 (sunnuntai 7.7.- perjantai 12.7). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä "Function & Form"
Opettajana Stefan Engström
Viikko 29 (sunnuntai 14.7.- perjantai 19.7). "The week will feature daily morning mysore style sessions and/or led classes. Each afternoon will include either an asana technique workshop or a lecture and discussion on a yoga philosophy theme. Afternoons are ended with guided relaxation and shorter meditation or breathing exercise."
Opettajana Isabella Nitschke.
Viikko 30 (sunnuntai 21.7.- perjantai 26.7). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä Psykosynteesi.
Opettajana Stefan Engström
Heinäkuun lopun joogaviikonloppu (perjantai 26.7- sunnuntai 28.7). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä Yoga of Presence & Wholeness -menetelmän alkeet. 
Opettajana Stefan Engström. 
Viikko 31 (sunnuntai 28.7.- perjantai 2.8.). Astangajoogan asanaharjoitukset, pranayama sekä asanatekniikka.
Opettajana Tashi Dawa.
Viikko 32 (sunnuntai 4.8.- perjantai 9.8). Astangajoogan asana- ja pranayamaharjoitukset sekä Yoga of Presence & Wholeness -menetelmä.
Opettajana Stefan Engström.
Viikko 33 (sunnuntai 11.8.- perjantai 16.8.). Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä "Questions & Answers."
Opettajana Stefan Engström. 
Viikko 34 (sunnuntai 18.8.- perjantai 23.8.). Astangajoogan asanaharjoitukset, pranayama sekä asanatekniikka.
Opettajana Tashi Dawa.
Elokuun lopun joogaviikonloppu (perjantai 23.8.- sunnuntai 25.8. tai maanantai 26.8.).  Astangajoogan asana- ja pranayamahajoitukset sekä Yinjooga.
Opettajana Stefan Engström.

Stefan (KPJAYI taso II auktorisoitu) toimii pääopettajana ja on Kadermo Conscious Living joogaretriitin omistaja. Hän on harjoittanut astangajoogaa yli 30 vuotta ja opettanut vuodesta 1994. Enemmän tietoa Stefanista etusivulla.

Heidi (KPJAYI taso II auktorisoitu). Heidi aloitti astangajoogan harjoittelun vuonna 2004 ja on opettanut sitä vuodesta 2009. Hän on Sharath Joisin oppilas, ja sai tältä astangajoogan ensimmäisen ja toisen asentosarjan opetusluvan vuonna 2012. Vuonna 2013 Heidi muutti Intiaan ja asui Mysoressa ja Goalla seitsemän vuoden ajan osana intialaista perhettä. Vuosina 2015-18 hän piti Ashtanga Yoga Goa-joogasalia Pohjois-Goalla, jonka jälkeen siirtyi opettamaan Sharath Joisin instituuttiin Mysoreen vuoteen 2020 asti. 
Heidi asuu Helsingissä jossa pääosin tällä hetkellä opettaa. Lue Heidistä lisää täältä: http://www.heidiryoga.com

Isabella (KPJAYI taso II auktorisoitu). Isabella is the owner and manager of Ashtanga Yoga Malmö based in southern Sweden where she runs a daily Mysore programme. She found yoga more than 18 years ago following a running injury and the practice has since helped her heal on many levels. Isabella has Sharath Jois’ blessing to teach the primary and intermediate series of Ashtanga Yoga and has assisted him twice at the main shala in Mysore. She returns to India regularly to practice, study and to further develop her chanting skills and studies of yoga philosophy and Sanskrit.       Isabella is also a qualified yoga therapist for mental health, a lifestyle coach and relaxation therapist. She has devoted much of the past ten years to study and explore the effects of yoga on our nervous system and our mental health - in particular how the practice can help increase our resilience to stress and ability to self-regulate. Her teaching style is inclusive and aims to create a safe space for all students. She follows a gentle approach with particular focus on breath to cultivate sensitivity and awareness of the body and mind. Isabella has over 20 years of experience from working in health and fitness worldwide and has studied both anatomy and movement mechanics extensively. Read more about Isabella at https://ashtangayogamalmo.se/en/

Tashi Dawa (KPJAYI taso II auktorisoitu). Tashi tulee Austaliasta ja on hyvin suosittu kansavälinen opettaja. Katso lisää täältä: https://www.tashidawa.com.

Katso viikonloppukurssien tarkemmat tiedot kunkin viikonloppukurssin ohjelmasta.

Maksut
Viikonloppu (2 päivää perjantaista sunnuntaihin) 330 euroa.
Pitkä viikonloppu (3 päivää) 400 euroa.
Katso viikonloppukurssien tarkemmat tiedot kunkin viikonloppukurssin ohjelmasta.
Viikko (5 päivää sunnuntaista perjantaihin) 600 euroa.
Kaksi viikkoa (12 päivää) 1200 euroa.
Kolme viikkoa (19 päivää) 1700 euroa.
Neljä viikkoa (26 päivää) 2080 euroa.
Jos haluat viipyä pitempään kuin neljä viikkoa, kysy erikseen hinta.

Kaikki joogan harrastajat ovat tervetulleita. Myös vasta-alkajat!

Jos olet ollut aiemmin Kadermossa ja tuot mukanasi uuden henkilön, saatte molemmat 40 euron alennuksen.
Mainittava varauksen yhteydessä.

Kuinka pääset Kadermoon?
Saapuminen alkamispäivänä klo 17:30 Hangon rautatieasemalle. Paluu saaresta on poislähtöpäivänä klo 14.30.
Helsingistä lähtee juna Hankoon klo 15.30. Junamatka kestää noin kaksi tuntia. Hangon rautatieasemalta on kuljetus satamaan.
Jos tulet omalla autolla, osoite on Sandöströmmen 93A, Hanko. Auton voi jättää turvallisesti satama-alueelle retriitin ajaksi.

Mitä mukaan.
Ota mukaan omat lakanat. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan.

Tiedustelut, varaukset ja maksaminen.
Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Stefan Engströmiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  + 358 40 502 9811. Huomio ei What's App.
Ota yhteyttä, ja saat tarkemman päiväohjelman ja lisätietoja. Varauksen yhteydessä saat maksutiedot.

Ehdot ja edellytykset.
Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta.
Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan ja venetaksin maksamiseen. 
Maksu ei palauteta, mikäli osallistuja jättää kurssin kesken.facebook f