Opetus

Joogan tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Joogaharjoitusten myötä keho puhdistuu ja voi hyvin. Syvällisempänä tavoitteena on kuitenkin tietoinen elämä, conscious living.

Astangajoogaa opetetaan yksilöllisesti jokaisen joogasta kiinnostuneen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Sekä aloittelijat että pidemmälle ehtineet joogan harrastajat ovat tervetulleita. Ryhmät ovat pieniä ja ilmapiiri yhteisöllinen.

Kursseilla on ohjelmassa asana, pranayama ja yoga nidra-harjoituksia. Lisäksi ohjelmassa on vaihtelevasti mm. yinjoogaa ja psykosynteesi-harjoituksia.

Kaikelle opetukselle on yhteistä kokemuksellinen lähestymistapa. Tavoitteena on kehittää osallistujien tietoisuutta ja itseymmärrystä oman kokemuksen kautta.

Katso tarkemmat tiedot kurssikalenterista.

Lue lisää astangajoogasta.

"I believe that any teaching is fundamentally ineffective, whatever the method, unless it helps people feel, experience and become confident of their essential resourcefulness, their real self, their inborn freedom and security, their uniqueness and universality, from the inside of themselves and by themselves." - Akihisa Kondo

Joogaopetusta retriitillä

 

facebook f